Contact / bestellen

Als u een bestelling heeft geplaatst komt deze automatisch in mijn mailbox terecht en ontvang u een bevestiging via e-mail waarin ook de totale kosten, inclusief verzendkosten, zullen staan.

Betalen

Voor verzending dient betaling vooraf te geschieden. U kunt uw bestelling ook, in overleg, ophalen bij Sfeervol Noordhaven 88 in Zevenbergen. Kunt u dit aub wel even aangeven bij uw bestelling?


Verzenden

Na betaling zal het artikel binnen 1 tot 3 dagen naar u verzonden worden. U krijgt een mailtje zodra het verzonden is.

Is het artikel niet op voorraad, dan krijgt u hier een berichtje over. We zullen er dan alles aan doen om uw bestelling toch zo snel mogelijk te verzenden.

Voor wij een artikel verzenden zullen we het eerst goed controleren en besteden wij de uiterste zorg aan een goede en stevige verpakking. 

 

Verzendkosten:

Alle genoemde prijzen zijn exclusief verzendkosten . Voor verpakking worden geen kosten in rekening gebracht.

Post tarieven Nederland:

 Gewicht:Prijs:
Pakketten0 - 10 kg€ 7,25
 10 - 23 kg€13,50
   

 

Post tarieven Buitenland:

   
   
   
   
   

Retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retourneert u de gehele bestelling, dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneert u een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor rekening van de klant. Deze kosten bedragen circa 7,25 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@Sfeervolzevenbergen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

 

 

 

 

 

 

© 2016 - 2024 Sfeervol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel